Gün geçtikçe tasarım konusunda öncü olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Uşak Üniversitesinde çok sayıda katılımcının eserlerinin yer aldığı "1. Uluslararası Zanaattan Sanata Jürili Karma Sergisi" nin ikinci günü olan 21 Kasım 2019 tarihinde Saat:10.30 - 11.20 arasında İstanbul Üniversitesi; Cerrahpaşa Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Uçak Teknolojisi Programında görev yapan Öğr.Gör. Abdullah BÜLBÜL ve Öğr.Gör. Cahit BİLGİ, kendi tasarım ve üretimleri olan aynı zamanda Tübitak UAV 2016 ve 2017'de yarışa katıldıkları Hava Araçlarının gösterimini yaparak bilgilendirme sunumu yaptı. Sunumun sonunda Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mustafa Ali ERSÖZ ve Uşak TOBB Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi Müdürü Seçkin ŞENTÜRK sunum yapan hocalara Teşekkür Belgelerini takdim ettiler.

21 Kasım 2019